Premi Amadeu Oller

El Premi de poesia per a inèdits Amadeu Oller és un premi convocat i atorgat per la parròquia de Sant Medir, del barri de la Bordeta, de Barcelona. El guardó actualment està destinat a poetes en llengua catalana, d’edat no superior als 30 anys i que no hagin editat cap obra d’una manera impresa o, en els darrers anys, digital: blog, pàgina web, portal, etc. El premi porta el nom de mossèn Amadeu Oller, qui fou primer rector de la parròquia de Sant Medir, si bé fou instituït pel seu successor, mossèn Josep Maria Vidal i Aunós. Entre els seus guardonats es poden trobar poetes que, posteriorment, han tingut una trajectòria i reconeixement molt significatius. El lliurament dels premis s’acostuma a dur a terme els mesos de maig o juny de cada any, en un acte a la sala d’actes del Centre Parroquial. El premi consisteix en l’edició del llibre guardonat.

El jurat està integrat per Carles Miralles i Solà, president, Lluïsa Julià i Capdevila, David Castillo, Joan Maluquer i Ferrer, Maria Isabel Pijoan i Picas, Antoni Pladevall i Arumí i Pius Morera i Prat, secretari.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s